Auto totaal uitgebrand

20 juni 2010 door Ad van Herk
Auto totaal uitgebrand

HENDRIK IDO AMBACHT -In de nacht van zaterdag 19 juni op zondag 20 juni is aan het Noordeinde een personenauto uitgebrand. Omstreeks half één werd er door een voorbijganger melding gemaakt. Bij aankomst van de brandweer Zwijndrechtse Waard bleek de auto al in lichterlaaie te staan. De auto brandde geheel uit en moet als total loss worden beschouwd. Hoe de brand precies is ontstaan is niet bekend. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd. 


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.