Voetballen op kunstgras ASWH gaat geld kosten

25 juli 2011

HENDRIK IDO AMBACHT - Het bestuur van ASWH, de gemeente en de politie hebben er genoeg van dat dagelijks op het kunstgrasveld door Jan en Alleman wordt gevoetbald. Ondanks dat de hekken zijn afgesloten wordt er overheen geklommen om het veld te betreden. Ook de "bosjes" zijn een geliefde plek om op het veld te komen. Hoewel er bordjes "Toegang verboden" hangen, wenst men daar zich niet aan te storen.

Behalve dat er op het kunstgrasveld illegaal gevoetbald wordt, heeft dat als gevolg dat er ook allerlei rotzooi wordt achtergelaten en peuken worden uitgetrapt waardoor brandvlekken ontstaan op het kunstgras. Ook de eigendommen van ASWH ontkomen niet aan vernielingen.

Vanaf nu gaat de politie intensief controle uitoefenen op het ongeoorloofd betreden van het kunstgrasveld. Er worden geen waarschuwingen meer gegeven, degene die zich op het veld bevindt kan onherroepelijk op een bekeuring rekenen. Dit geldt ook voor leden van ASWH. Er wordt niet meer getraind totdat het nieuwe seizoen weer begint.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.