Gestolen bromscooter gevonden

09 oktober 2011 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT -De politie heeft een gestolen bromscooter gevonden. Tijdens een verkeerscontrole kwam een 24-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht aangereden op de scooter. Hierop zat een kenteken van een andere brommer. Verder zat er geen slot op de bromscooter en was deze overgespoten. De 24-jarige heeft geen rijbewijs. De agenten hielden de man aan. Dat gebeurde op zaterdagavond 8 oktober 2011 op de Achterambachtseweg in Hendrik-Ido-Ambacht. De verkeerscontrole die de politie hield vond naast de Achterambachtseweg plaats op de Laan van Welhorst en in de Zwijndrechtse wijk Noord. Een autobestuurder had een te hoog alcoholpromillage en moest een transactiebedrag van 290 euro betalen. Verder controleerde de politie op snelheid. Op de Laan van Welhorst hielden politiemensen een 19-jarige automobilist uit Zwijndrecht aan die maar liefst 120 kilometer per uur reed terwijl de maximale snelheid daar 50 kilometer per uur is. De politie vorderde zijn rijbewijs direct in.


Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.