Aanleggen definitieve weginrichting Sophialaan

05 december 2011

HENDRIK IDO AMBACHT - In opdracht van projectorganisatie De Volgerlanden vinden momenteel werkzaamheden plaats aan de Sophialaan, tussen de Laan van Welhorst en de Dreef (tot en met de tijdelijke doorsteek naar het Waterland).

Het betreft het aanleggen van de definitieve weginrichting (woonrijp maken) van de weg.

Omwonenden zijn door middel van een brief geïnformeerd over de  erkzaamheden, die tot het eind van dit jaar zullen duren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.