Kerstboom levert geld op

28 december 2011

HENDRIK IDO AMBACHT - De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht organiseert in het nieuwe jaar een inzamelactie kerstbomen. De inzameling vindt plaats op woensdag 4 januari en woensdag 11 januari 2012. U kunt die woensdagen op vier locaties tussen 12.00 uur en 16.00 uur uw kerstboom inleveren bij medewerkers van Drechtwerk:

  • Parkeerterrein bij winkelcentra De Schoof (tegenover de ABN/AMRO);
  • Louwersplein (nabij de glascontainer);
  • Reeweg (op het parkeerterrein);
  • Tijdelijke parkeerterrein in De Volgerlanden naast het kunstgras trapveld in het Sophiapark (bij de keten van Van Wijnen voor de bouw van het zorgcluster).

Tegen inlevering van iedere kerstboom ontvangt u € 0,50. Een goede reden om uw kerstboom in te leveren bij één van de inzamellocaties! Kerstbomen worden niet bij u aan huis opgehaald en kunnen enkel worden ingeleverd bij één van de inzamellocaties.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.