Kinderopvang Bobo zoekt vrijwilligers voor het Kinderrestaurant

16 januari 2012
Kinderopvang Bobo zoekt vrijwilligers voor het Kinderrestaurant

HENDRIK IDO AMBACHT - Dankzij de inzet van vrijwilligers is het voor kinderen mogelijk om op een leuke en gezellige manier tussen de middag te genietn van een lekkere en gezonde maaltijd op school in het Kinderrestaurant van Bobo. Overblijfmedewerkers zijn onmisbaar voor de kinderen, voor de school en voor Bobo.

Overblijfmedewerkers gezocht 

We zijn dringend op zoek naar nieuwe overblijfmedewerkers op onze locaties met Kinderrestaurant in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik‐Ido‐Ambacht en Ridderkerk. Dit kunnen moeders en vaders van kinderen op de basisschool zijn maar ook ouders van oudere kinderen, tantes, ooms, buurvrouwen, buurmannen, oma’s en opa’s.

Wat vragen we?
 
• Goede beheersing van de Nederlandse taal 
• Betrokkenheid bij kinderen 
• Vriendelijk, geduldig en positief ingesteld 
• Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Leuk werk in Kinderrestaurant Bobo 
Kinderen zijn de overblijfmedewerkers dankbaar als ze ’s middags nog nagenietend van de gezellige, lekkere en gezonde lunch, weer in de klas zitten. En u kunt tevreden terugkijken op weer een geslaagde overblijf! Een overblijfmedewerker dekt de tafels, ruimt af en begeleidt de kinderen tijdens het eten en (buiten)spelen. De overblijfmedewerkers in het Kinderrestaurant staan er niet alleen voor, ook een pedagogisch medewerker van Bobo is tussen de middag aanwezig. Als u ons komt helpen in het Kinderrestaurant maakt u deel uit van een leuk en gezellig team!

Vergoeding 
Overblijfmedewerkers ontvangen een vergoeding van € 6,‐ per uur. En heeft u zelf kinderen tussen de 4 en 12 jaar op de locatie van het Kinderrestaurant? Dan mogen zij kosteloos overblijven op de dag(en) dat u overblijfmedewerker bent!

Interesse   
Heeft u interesse in overblijfmedewerker worden op één van onze Kinderrestaurantlocaties? Neem dan contact op met de afdeling personeelszaken via personeelszaken@bobokdv.nl of via het telefoonnummer 078 – 612 1330.

Kinderopvang Bobo en de kinderen zien u graag tegemoet!
  
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.