ASWH 2 voor de 9e keer kampioen

19 maart 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Het 2e elftal van ASWH behaalde afgelopen zaterdag, sinds 1997, de negende kampioenstitel in de reserve hoofdklasse. Met maar liefst 18 punten voorsprong op nummer 2 kroonde dit succesvolle team, voor zover bekend, zich tot eerste kampioen van dit seizoen.

De spanning zat het elftal zaterdag behoorlijk dwars en Pelikaan 2 gaf vol gas om het geplande kampioensfeestje te verstoren. Dit lukte niet want kort voor het einde wist ASWH na een moeizame wedstrijd de winnende treffer te produceren.  

Een nieuwe uitdaging voor dit elftal is om de reeds in het bezit zijn landstitel te prolongeren.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.