Schilderachtige opening Natuureiland Sophiapolder

09 juni 2012
Schilderachtige opening Natuureiland Sophiapolder

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 9 juni gingen natuur en cultuur hand in hand op het natuureiland Sophiapolder want vandaag vond voor het publiek de sfeervolle opening plaats van dit nieuwe Deltanatuurgebied, die werd gedaan door "Sophia" en burgemeester Heijkoop.

Bezoekers konden de Sophiapolder ontdekken via wandelexcursies, foto-excursies en een schilderworkshop. Naast de excursies was er ook een speciale ‘Sophia-expositie’ te zien.

Afgelopen anderhalf jaar bezochten kunstenaars het eiland en legden op geheel eigen wijze de transformatie vast: een boeiende culturele kijk op natuurontwikkeling in de Randstad.

Elke zaterdagmiddag is het eiland (per pontje) te bezichtigen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.