Lindsay Deylius wint Miss Oranje verkiezing

11 juni 2012
Lindsay Deylius wint Miss Oranje verkiezing

HENDRIK IDO AMBACHT - De 22-jarige Lindsay Deyloius uit Hendrik-Ido-Ambacht is de verrassende winnares geworden van de Miss Oranje 2012 verkiezing.

Op het Ductch Model Event in de jaarsbeurshallen in Utrecht moest ze een ronjde lopen in een bikini en een interview laten afnemen, waarna de jury haar tot winnares koos.

Ze haalde de finale met 8274 stemmen via de website missoranje.com, wat ook al het hoogste aantal was van alle kandidaten.

Linday doet regelmatig mee aan Missverkiezingen en mag zichzelf Miss Panna 2011 noemen. Zij studeert Media & Entertainement Management en doet verder promotie- en modellenwerk. Lindsay vindt zichzelf geschikt voor de titel Miss Oranje, omdat zij heel actief meedoet aan het EK en zelfs een beetje verstand heeft van voetbal. Verder bezit zij over ontzettend veel doorzettingsvermogen en staat zij sterk in haar schoenen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.