Overval bij Albert Heijn

24 december 2011
Overval bij Albert Heijn

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een forse man van ongeveer 40 jaar heeft een overval gepleegd bij Albert Heijn. De verdachte liep op vrijdagmiddag 23 december 2011 tussen 17.15 en 17.20 uur de supermarkt aan de Reeweg in Hendrik-Ido-Ambacht binnen. Hij ging naar de balie waar onder andere sigaretten verkocht worden.

Daar dreigde de overvaller met een wapen of iets dat daar op lijkt. Hierna verliet de verdachte met een geldbedrag de winkel. Het is nog niet echt duidelijk waar de verdachte heenging. Hij droeg in ieder geval donkere kleding.

Direct na de melding begon de politie een onderzoek en hoorde daarbij getuigen en deed forensisch onderzoek. Andere getuigen die iets gezien of informatie hebben kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Foto: Pieter de Kreij

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.