Familiemarkt Petrakerk druk bezocht

18 juni 2012
Familiemarkt Petrakerk druk bezocht

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 16 juni hield de Gereformeerde Gemeente haar jaarlijkse familiemarkt. Dit keer werd het niet buiten op het plein voor de Riddersporthal gehouden, maar in de hal zelf.

Op deze wijze was men niet afhankelijk van het weer. 

Er waren tientallen kramen met allerlei waren zoals gereedschap, noten, fruit, kleding, speelgoed, boeken en een rommelmarkt, waar heel wat bezoekers op af kwamen.

Een leuke nieuwe activiteit was het lopen in een plastic luchtballon. 

Zie de foto’s onder voor een kleine impressie.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.