Voorzitter van ASWH stopt

25 september 2012
Voorzitter van ASWH stopt

HENDRIK IDO AMBACHT - Leo van den Berg is per direct om prive redenen opgestapt als voorzitter van ASWH. Van den Berg was vanaf 2008 aan zijn tweede periode bezig als voorzitter van de Ambachtse hoofdklasser. Eerder hanteerde hij de voorzittershamer van 1997 tot 2002.
Vice-voorzitter John Middendorp neemt tijdelijk de voorzittershamer over.

ASWH is de 1000 leden gepasseerd
De club met het hoogste ledenaantal van Hendrik-Ido-Ambacht is de vv ASWH al jaren. Met de komst van het 1000’ste lid behoort de jeugdafdeling tot een van de grootste van de regio.

De 1000 ledengrens is inmiddels al ruim gepasseerd maar het ASWH bestuur wilde voorafgaande aan de wedstrijd ASWH - Kloetinge toch een klein feestje vieren met het 1000’ste lid.

De 6-jarige Kaj Cornelisse was het stralende middelpunt. Vicevoorzitter John Middendorp wenste Kaj heel veel plezier bij ASWH. Hij stipte ook aan dat het jeugdleiderswerk bij een vereniging een belangrijke taak is waar nooit genoeg vrijwilligers voor zijn. Ook bij ASWH niet. “Wij staan altijd open voor mensen die een vrijwilligersbijdrage kunnen leveren bij ASWH”, aldus Middendorp.

Foto:  Kaj Cornelisse in compleet ASWH tenue met bal waarop alle handtekingen van alle 1e elftalspelers en een rugtas. Die kreeg hij aangeboden van ASWH.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.