Foto-wedstrijd in het donker

04 oktober 2012 door Josette Huisman
Foto-wedstrijd in het donker

HENDRIK IDO AMBACHT - De Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard organiseert: zaterdagavond 27 oktober een foto wedstrijd in het donker.

U kunt ook meedoen aan de Nacht van de Nacht fotowedstrijd! Maak een foto waarin u de nacht uitbeeldt. Dit kan bijvoorbeeld een donkere of schemerige plek zijn in Heerjansdam, H.I. Ambacht of Zwijndrecht, lichtvervuiling in uw omgeving of de natuur, of het leven van nachtdieren of -mensen. Iedereen kan meedoen, binnen drie categorieën: tot tien jaar, tien tot en met achttien jaar en achttien jaar en ouder. In iedere categorie is een tegoedbon te winnen!

Stuur uw foto naar jannie.denooijer@inholland.nl en u krijgt bericht wanneer u heeft gewonnen. Uw foto plaatsen wij in de lokale pers en in ons blad “Wetenswaard. Tevens wordt er een tentoonstelling georganiseerd vaneen keuze uit de foto inzendingen: in het bezoekerscentrum ‘t Weetpunt Develpad 169 te Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.