Burgemeester Heijkoop doet ram kado aan Frelustal

08 oktober 2012
Burgemeester Heijkoop doet ram kado aan Frelustal

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdagochtend 6 oktober overhandigde burgemeester Jan Heijkoop een ram aan de heer Luchies van de Frelustal aan de Achterambachtseweg 10p. De ram komt uit de eigen schaapskudde van de burgemeester, die hij als hobby houdt.

De Frelustal heeft schapen van hetzelfde ras. Het is de bedoeling dat de ram zorgt voor nakomelingen, zodat er volgend jaar hopelijk veel lammetjes rondlopen in de wei.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.