60+ opfriscursus rijvaardigheid

20 oktober 2012 door Ad van Herk
60+ opfriscursus rijvaardigheid

HENDRIK IDO AMBACHT -  De BROEM-cursus helpt mensen op weg. Zestigplussers die hun verkeerskennis willen opfrissen, zowel in theorie als in de praktijk, kunnen nu terecht bij de BROEM-cursus. Veilig Verkeer Nederland organiseert samen met de gemeente en de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid BROEM-cursussen voor oudere automobilisten.

Wat?
De BROEM-curus is bedoeld om senioren zo lang mogelijk zelfstandig en veilig aan
het verkeer deel te laten nemen.
Tijdens de cursus worden de ogen en oren van de deelnemers getest en wordt er een reactietest afgenomen. Ook de verkeerstheorie komt aan bod. Daarna gaan de deelnemers ongeveer 35 minuten, onder begeleiding, de weg op in hun eigen auto of brommobiel. Het gaat hier niet om een examen. De  cursus heeft dan ook geen gevolgen voor de geldigheid van een rijbewijs.

Waar?
De cursus vindt plaats op dinsdag 6 november in het Hervormd Jeugdcentrum, Vijverhof 10 te
Hendrik-Ido-Ambacht. Deelname is mogelijk in de ochtend en in de middag.

Aanmelden
Mensen die willen deelnemen aan de cursus, kunnen zich aanmelden bij de heer J.W. de Jong, via
telefoonnummer 0184 613 466 of via jwmj.dejong@planet.nl. Voor de cursus wordt een
bijdrage van €15,- aan de deelnemers gevraagd. Op www.h-i-ambacht.nl is meer informatie over de cursus te vinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.