Dames 1 Vollido verliest voor thuispubliek

10 december 2012 door Ad van Herk
Dames 1 Vollido verliest voor thuispubliek

HENDRIK IDO AMBACHT - Dames 1 van Vollido mocht na een zaterdag rust thuis aantreden tegen de nummer 3, RVC Libanon. De eerste set gingen de dames goed van start. Er werd fel gespeeld en de teams liepen gelijk op. Helaas trok Vollido op het laatste moment aan het kortste eind en ging de set naar Libanon. De tweede set kon Vollido niet in het spel komen, de set ging daarom vrij makkelijk naar de dames van Libanon. De derde set waren de rollen omgedraaid: Vollido maakte het Libanon moeilijk en ze sleepten de set binnen.

Goede servicesseries en aanvallend slim spel zorgden voor een opleving in de teamgeest en gaf goede hoop voor het publiek op nog meer gewonnen rally's. Met een 2-1 achterstand gingen de dames de vierde set in, met kans op een vijfde set wanneer de 4e set ook kon worden binnengehaald Jammer genoeg kon het verschil niet worden gemaakt en Vollido verloor de wedstrijd met 3-1. Volgende week speelt dames 1 een uitwedstrijd bij Volley Zuid, de nummer 10 van het klassement. Heren 1 kwam dit weekend dit weekend niet uit, en reist volgende week naar Oud-Beijerland af voor een wedstrijd tegen DVO.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.