Burgemeester neemt defile avondvierdaagse af

17 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Burgemeester neemt defile avondvierdaagse af

HENDRIK IDO AMBACHT - Het was gisteravond 16 mei weer een vrolijke puinhoop van kinderen, ouders en andere belangstellenden, die behangen waren met snoep en ander lekkers, of dit stonden uit te delen aan de kant van de straat.

De plaatselijke snoepwinkels beleefden weer een hoogtijdag.

Helaas werkte het weer niet echt mee, en was de regenjas een zeer favouriet kledingstuk. Maar toch waren er veel prachtig uitgedoste deelnemers te bewonderen, behangen met snoep. Dit snoep was gelukkig meestal ook verpakt in plastic.

Goed beschermd tegen de regen defileerden de deelnemers later op de avond langs de burgemeester bij het gemeentehuis.

 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.