De Alblas gestart met jubileumactiviteiten

20 mei 2013 door Ad van Herk
De Alblas gestart met jubileumactiviteiten

HENDRIK IDO AMBACHT - Voetbalvereniging De Alblas bestaat 60 jaar. De gehele maand zijn er jubileumactiviteiten. Afgelopen zaterdag was het gehele hoofdveld bezet met voetbalspellen van Voetbalcity. De gehele dag hebben de pupillen zich uit kunnen leven.

Komende zaterdag is er een groots opgezette Wipe-out (zeskamp) voor junioren en senioren. Vrijdag 31 mei is er een receptie. Op 1 juni wordt de jubileumviering afgesloten met een voetbal-reuniedag. Alle oud-kampioenen zullen dan aanwezig zijn. De dames zullen spelen tegen Stedoco-All Stars en De Alblas 1 om 17.30 uur tegen Oud-Feyenoord. De jubileumcommissie zal de voetbalkooi overhandigen en uiteraard staat een geweldige feestavond gepland.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.