Jordi van de Corput ASWH speler van het jaar

10 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Jordi van de Corput ASWH speler van het jaar

HENDRIK IDO AMBACHT - Gisteravond, aan het einde van de familiedag, maakte Bas Lagendijk, de voorzitter van de supportersclub, bekend dat doelman Jordy van de Corput de speler van het jaar 2012/13 is geworden. Hij mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Ook in het seizoen 2010/11 was Jordy al de beste en stond de grote bokaal al een jaar op zijn schoorsteen. Vorig seizoen eindigde hij als tweede.

Van de Corput bleef Mels van Driel, de winnaar van vorig seizoen, voor. Van Driel werd nu tweede. Bas van Stokkom maakte het podium vol. De verdediger eiste de derde plaats voor zich op. De totale eindstand.

Op de foto: Jordi van de Corput

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.