Militaire oefening op en langs de Noord

18 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Militaire oefening op en langs de Noord

HENDRIK IDO AMBACHT / ALBLASSERDAM - Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juni oefenen militairen van de Marine op en aan, onder andere, de Noord.
 
De oefening voert de militairen van de Van Ghentkazerne (Rotterdam) via de Van Brienenoordbrug over het water naar de Spieringsluis bij Werkendam. Op dinsdag 27 en woensdag 28 juni verplaatsen militiairen zich te voet of per voertuig.
 
De oefening is onderdeel van de Elementaire Vakopleiding Mariniers. Wie voor die opleiding slaagt, mag toetreden tot het Korps Mariniers.
 
Ministerie van Defensie laat weten dat het alles doet om hinder en overlast te voorkomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.