Echtpaar Aarts-Nagtzaam 60-jaar getrouwd

30 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Aarts-Nagtzaam 60-jaar getrouwd

HENDRIK IDO AMBACHT - Het echtpaar Cornelis Franciscus Aarts(86) & Marie Nagtzaam -  Aarts (87) was op 28 juli 2013 zestig jaar getrouwd. Burgemeester Jan Heijkoop heeft hen op maandag 29 juli gefeliciteerd met hun diamanten huwelijk.

Zij zijn getrouwd in Roosendaal en Nispen. Het echtpaar heeft 4 kinderen, 5 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen.

Foto: Cees van Meerten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.