IFC oefent met veel doelpunten tegen Slikkerveer

19 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
IFC oefent met veel doelpunten tegen Slikkerveer

HENDRIK IDO AMBACHT - I.F.C. oefende dit weekend tegen de voetballers van Slikkerveer, en ondanks dat het een vriendschappelijke wedstrijd was, ging het er in de duels soms hard aan toe.

I.F.C. maakte er voor de toeschouwers een spectakulaire wedstrijd van, en won met 5 - 0 van competitiegenoot Slikkerveer, met doelpunten van Yoeri Rombouts (2x), Nick de Veij, Ramon Ouwehand en Danny Slingerland.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.