Afsluiting Veersedijk van 7 t/m 18 oktober

01 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Afsluiting Veersedijk van 7 t/m 18 oktober

HENDRIK IDO AMBACHT - In verband met de aanleg van verkeersplateaus is de Veersedijk tussen Jacobuslaan en Burgemeester Slobbelaan volledig afgesloten vanaf 7 t/m 18 oktober. De omleidingroute wordt met bebording aangegeven. In de week van 1 t/m 4 oktober voert de aannemer op de Veersedijk voorbereidende werkzaamheden uit. Hiervoor wordt één rijbaan afgesloten, doorgaand verkeer in beide richtingen blijft mogelijk.

De verkeersplateaus vervangen de drie wegversmallingen op de Veersedijk, en dienen om de snelheden op de dijk binnen de grenzen te houden. De versmallingen zijn vanwege de staat van het onderhoud toe aan vervanging. De plateaus komen op andere plekken dan de oude wegversmallingen, omdat ze het meeste effect op verkeersveiligheid hebben bij wegaansluitingen. Ze worden daarom bij de drie opritten tussen de Veersedijk en de Onderdijkserijweg gerealiseerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.