Gestolen Belgische BMW onderschept

04 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Gestolen Belgische BMW onderschept

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 27-jarige inwoner van Rotterdam is donderdag 3 oktober 2013 omstreeks 16.00 uur aangehouden op de A58 ter hoogte van Etten-Leur. Hij reed met een gestolen BMW, voorzien van een Belgisch kenteken. De auto is inbeslaggenomen. De man is in verzekering gesteld.

De auto reed ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht door een kentekenleescontrole (ANPR) en gaf een hit. Meerdere eenheden in het zuiden kregen een seintje dat de gestolen auto in de richting Breda reed. Ter hoogte van Etten-Leur is de auto met twee politieauto’s aan de kant gezet. De bestuurder stapte uit en gaf direct toe dat hij in een gestolen auto reed.

De politie zal een nader onderzoek instellen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.