Als opa en oma even niet kunnen …

04 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Als opa en oma even niet kunnen …

HENDRIK IDO AMBACHT - Om kinderopvang betaalbaar te houden, kiezen ouders er vaak voor om hun kroost iedere week een, twee of meer dagen bij opa en oma onder te brengen als papa en mama moeten werken. Dat lijkt heel praktisch, maar blijkt op den duur soms best lastig te zijn. Opa en oma komen namelijk ook wel eens voor onverwachte situaties te staan. Ze moeten bijvoorbeeld ineens naar het ziekenhuis, of hebben een dringende afspraak op hun vaste oppasdag, of ze willen graag een paar weken op vakantie. Yes! Kinderopvang biedt de ideale oplossing!

Altijd welkom
Met het ‘Altijd welkom’-pakket zijn kinderen van 0 tot 4 jaar, vijf dagen per week van 07:00 tot 18:30 uur 52 weken per jaar, van harte welkom op het kinderdagverblijf. Doorgeven wanneer de kinderen komen is niet nodig; brengen en halen is altijd mogelijk en er is altijd een vertrouwd opvangplekje beschikbaar. Niet alleen handig voor opa en oma, maar ook voor ouders! Ook ouders zitten wel eens met hun handen in het haar op een vrije dag, omdat ze een afspraak hebben of een boodschap moeten doen. Voorkom stress en ongezellige situaties en gun uw kindje zijn of haar veilige en vertrouwde opvangplekje. Stel dat u een extra dag moet werken, ook dan is het een geruststellende gedachte dat er voor uw kind altijd plaats is op zijn of haar vertrouwde opvang. Het ‘Altijd welkom’-pakket verenigt het beste voor kinderen met het beste voor ouders, opa’s en oma’s.

Minimale kosten voor zorgeloze opvang
U betaalt slechts drie dagen per week het basisuurtarief van € 6,46 per uur. Over het volledige uurtarief kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Voor deze minimale kosten heeft uw kindje altijd een vertrouwd opvangplekje, hoeft u zich geen zorgen te maken over de opvang van uw kindje en kunnen opa en oma oppassen als het ze uitkomt, zonder oppasverplichting! Dat gunnen we ieder kind, iedere ouder en iedere opa en oma! 

Locaties en gratis inschrijven
Op verschillende kinderdagverblijven van Yes! Kinderopvang kunt u terecht voor het ‘Altijd Welkom’-pakket. In Heerjansdam op kinderdagverblijf Sportlaan (RaJuBiBos) genieten de kinderen niet alleen van het ‘Altijd welkom’-pakket, maar ook van de riante en uitdagende natuurtuin. In Hendrik-Ido-Ambacht -  kinderdagverblijf Witte de Withstraat (kindcentrum Oase) - heeft het ‘Altijd welkom’-pakket een Christelijke identiteit. En in Zwijndrecht op kinderdagverblijf De Were combineert Yes! Kinderopvang het ‘Altijd Welkom’-pakket met spelenderwijs kennismaken met de Engelse taal. Vanaf 1 november 2013 is Altijd welkom ook mogelijk op kinderdagverblijf Grote Beerstraat in Zwijndrecht. Kijk voor meer informatie op www.yeskinderopvang.nl. Inschrijven verplicht u tot niets; het is gratis en annuleren tot de opvang start is eveneens kosteloos.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.