Vollido Dames 1 draait op volle toeren

14 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Vollido Dames 1 draait op volle toeren

HENDRIK IDO AMBACHT - Voor dames 1 gaan de zaken goed in de eerste klasse. De afgelopen twee weken hebben ze met 4-0 en 3-1 gewonnen. De eerste wedstrijd verliep zonder moeite en de vijf punten werden makkelijk binnen gehaald.

De tweede wedstrijd werd er voor de punten geknokt. Meerdere sets kwamen de dames terug van een achterstand en sleepten alsnog de set binnen. Dames 1 heeft al meerdere keren in dit seizoen karakter getoond waardoor dit naar meer smaakt voor de volgende wedstrijden. Komend weekend zal er voor de bekercompetitie worden gespeeld tegen twee voor hen onbekende teams.

Voor Lucrasoft/Vollido heren 1 was er een minder goed resultaat afgelopen weekend. Doordeweeks volleyballen is voor veel teams risicovol omdat het een ritme kan verstoren.

Heren 1 heeft dit afgelopen donderdag zelf kunnen ervaren door met 3-1 te verliezen van de studenten van Erasmus.  In een oosteuropees aandoende sporthal op een nog steeds braakliggende campus werd de eerste set de spannendste van de wedstrijd. Aan het einde van deze marathonset stond Vollido aan de verkeerde kant van de uitslag, 30-28.

Die eerste set was meteen ook de duidelijke scherprechter voor set twee en drie. De Ambachtse mannen konden weinig uithalen tegen de makkelijk spelende Rotterdammers. Alleen in de vierde set kon er naar winst gespeeld worden.

De komende week is er geen wedstrijd voor de lange mannen zodat er gehergroepeerd kan worden in deze nog zeer lange competitie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.