Wethouder Teunis Stoop verwelkomt eerste bewoner vrije kavels ‘Onder de Linden’

23 oktober 2013
Wethouder Teunis Stoop verwelkomt eerste bewoner vrije kavels ‘Onder de Linden’

HENDRIK IDO AMBACHT - Op dinsdagmiddag 22 oktober 2013 overhandigde Teunis Stoop een groencheque en een bos bloemen aan de eerste bewoners, de familie Schot,  van de vrije kavelwijk ‘ Onder de Linden’ in De Volgerlanden. 

Het fraaie huis van de familie Schot is klaar en sinds een paar dagen ook bewoond. “Het bouwen van je eigen huis geeft een bijzonder gevoel”, zegt mevrouw Schot. “Echt heel gaaf om te zien hoe je idee vorm krijgt in een tekening, en vervolgens werkelijkheid wordt”. 

Op het erf ‘Onder de Linden’ wordt op dit moment druk gebouwd aan nog andere vrije kavelwoningen. Zes vrije kavels zijn inmiddels verkocht en op 15 andere kavels zijn opties genomen.  Wethouder Teunis Stoop: “Het is bijzonder om te zien hoe de invulling van de vrije kavels vorm begint te krijgen met de eerste woningen. Een mooie continuering van de kwaliteit van De Volgerlanden”.
 
‘Onder de Linden’ is een erf van 45 vrije kavels. Meer informatie over de kavels is te vinden op www.devolgerlanden.nl
 
Foto: Cees van Meerten (FotoExpressie)
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.