Echtpaar Hello-de Keizer 50 jaar getrouwd

04 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Hello-de Keizer 50 jaar getrouwd

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Het echtpaar Barend Hello (76) & Lamberta Johanna Hello-de Keizer (77) was op 31 januari vijftig jaar getrouwd. Burgemeester Jan Heijkoop heeft hen op deze dag gefeliciteerd met hun gouden huwelijk.

Zij zijn getrouwd in Zwijndrecht. Het echtpaar heeft 2 kinderen en 3 kleinkinderen.

Foto: Cees van Meerten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.