Gemeente Belangen over de verkiezingsstrijd

03 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Gemeente Belangen over de verkiezingsstrijd

HENDRIK IDO AMBACHT - Gemeente Belangen in verkiezingsstrijd: "Als onafhankelijke lokale partij zetten wij ons in voor de burgers van Ambacht en wij kunnen ons onafhankelijk opstellen in zaken die lokaal spelen. De grote partijen volgen de lijn van Den Haag en zijn gebonden aan de koers van de moeder partij".

"Nu de verkiezingen naderen worden de grote partijen onrustig en sturen ze de Haagse jongens en meisjes op pad om de boodschap uit Den Haag nog eens onder de aandacht te brengen".

"In Den Haag geven ze collectief veel meer geld uit dan er binnenkomt en de rekening wordt lokaal neergelegd (de veranderingen in de zorg de decentralisatie) worden van het Rijk naar de Gemeente overgeheveld met daar een keiharde bezuiniging bij. We moeten het als gemeenten doen met 1.2 miljard minder met de boodschap als we met alle organisaties goed gaan samenwerken en alles op elkaar afstemmen kunnen ze dat bij de gemeenten wel opvangen". Aldus Gemeentebelangen.

"Dus de grote partijen in Den Haag waar ook lokale afdelingen automatisch aan  gekoppeld zijn kunnen niet onafhankelijk handelen omdat de lijn van Den Haag moet worden uitgedragen. Dus uw stem op een grote partij houdt automatisch in dat de lijn van den Haag wordt onderschreven."

"Wij als lokale partij kunnen onafhankelijk kiezen en kijken naar de lokale begroting en houden vast aan wat goed is voor Ambacht. Wij staan voor een verantwoord financieel beleid en zullen er alles aan doen om ons mooie dorp schoon, heel en veilig te houden".

"De grote partijen kozen in diverse samenstellingen van kabinetten voor verhogingen van Belastingen het verhogen van de BTW, het verhogen van accijnzen  raakt de burger en de ondernemer in de knip".

Gemeente Belangen vervolgt: "De politiek in Den Haag heeft gekozen voor de veranderingen in de zorg en laten nu zorg medewerkers massaal ontslaan en we zien zorgtehuizen sluiten. Wij als kleine gemeente moeten samen met de regionale gemeenten deze wetgeving uitvoeren terwijl de gemeenten nog geen gericht beleid klaar hebben".

"Uw stem is belangrijk en wij hopen dat u in uw afweging meeneemt dat Den Haag een duidelijke lijn aangeeft naar de afdelingen van de landelijke partijen en ze de handen dus niet vrij hebben." Aldus dit bericht van Gemeente Belangen Hendrik-Ido-Ambacht

Voor meer informatie: fractiegb@gembel.nl      

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.