PvdA: "Stemmen belangrijk vanwege overdracht bevoegdheden van Rijk naar Gemeenten"

17 maart 2014 door Hennie van der Zouw
PvdA: "Stemmen belangrijk vanwege overdracht bevoegdheden van Rijk naar Gemeenten"

HENDRIK IDO AMBACHT - PvdA: "Verkiezingen voor de gemeenteraad zijn belangrijk. Het gaat in de gemeenteraad om onderwerpen uit je directe leefomgeving: duurzaamheid, wegen, dienstverlening, verkeer, afvalinzameling, sport, veiligheid, werkgelegenheid, winkels, enzovoort".

"Een extra argument om deze keer te gaan stemmen is", ook weer volgens de PvdA,  "dat de gemeente op 1 januari 2015 belangrijke bevoegdheden krijgt overgedragen van de rijksoverheid. Het gaat om langdurige hulp die van de AWBZ wordt overgeheveld naar de WMO. De hulpverlening aan jongeren wordt een verantwoordelijkheid van de gemeente. En de gemeente krijgt een belangrijke rol bij het uitvoeren van de participatiewet."

PvdA: "Genoeg redenen dus om de PvdA (dé sociale partij van Ambacht) een sterke positie te geven. Wij willen de ontwikkelingen als een waakhond volgen, met als uitgangspunt dat niemand buiten de boot mag vallen".

"De PvdAW vraagt je daarom dringend om op 19 maart 2014 te gaan stemmen, op lijst 4 van de PvdA".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.