Jeugd van IFC speelt twee interlands tegen Queens uit Engeland

31 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Jeugd van IFC speelt twee interlands tegen Queens uit Engeland

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zondag 30 maart 2014 werden er bij IFC twee heuse interlands gespeeld. IFC B1 en IFC D1 speelden achtereenvolgens tegen de voetballers van Queens Anna B1 en D1.

Beide wedstrijden begonnen om 15:00 uur.

De Engelse teams zijn op trainingsstage bij Feyenoord. Ze kwamen zondag wat later aan bij IFC anwege de drukte op de A16. De engelsen speelden in het oranje, wat wel voor wat verwarring zorgde bij sommige onafhankelijke toeschouwers. een van de teams van IFC was trouwens een gemengd team.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.