Wedstrijd van IFC tegen Donk uit Gouda gestaakt

05 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Wedstrijd van IFC tegen Donk uit Gouda gestaakt

HENDRIK IDO AMBACHT - Het belangrijkste uit deze wedstrijd werd door Cees van Heeren verwoord op de site van IFC:

"In de 84e minuut een schaarse gecontroleerde uitval van de gasten, waarbij de Jong het strafschopgebied binnen kon soleren. Hij kwam ten val in het strafschopgebied en scheidsrechter Schellingerhout wees gedecideerd naar de penaltystip. Zoals vaak bij een dergelijk besluit leidde dit tot enige opwinding waarbij de arbiter twee spelers van IFC, waaronder diegene die de overtreding in zijn ogen had begaan, van het veld stuurde en ook direct de wedstrijd staakte, omdat hij volgens zijn zeggen ernstig bedreigd was. De toegekende strafschop werd dus niet meer genomen".

"Het is nu verder aan de KNVB wat er met (het restant) van de wedstrijd moet gaan gebeuren en welke gevolgen er eventueel aan het staken van de wedstrijd en de getoonde kaarten verbonden zullen worden".
 
IFC – Donk: 0-1 gestaakt
.
 
"De volgende spelers van IFC kwamen in het veld tegen Donk: Jeroen de Veij; Nico Ramos, Maarten Broos (46. Pacho Makaya), Ronnie Nouwen, Tim Schoonheijm, Perry van Eijken, Danny Slingerland, Reinder van de Velde (77. Niels Konijnenburg), Dennis van Noort (59. Danny Versluis), Martijn Groeneveld en Brian Leons".
 
Met dank aan: Cees van Heeren.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.