Aat Ouwerkerk lijsttrekker VVD

15 juli 2013
Aat Ouwerkerk lijsttrekker VVD

HENDRIK IDO AMBACHT - De leden van de VVD Hendrik-Ido-Ambacht hebben tijdens laatste de algemene ledenvergadering unaniem ingestemd met de voordracht van het bestuur om de huidige fractievoorzitter Aat Ouwerkerk te kiezen als lijsttrekker van de VVD Hendrik-Ido-Ambacht voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen 2014.

Met deze benoeming spreekt de VVD Hendrik-Ido-Ambacht haar waardering uit voor de kennis, ervaring en opstelling van de heer Ouwerkerk. De continuïteit van het beleid van VVD Hendrik-Ido-Ambacht, waarbij het gaat om een financieel gezonde gemeente, die transparant beleid voert, goede verbindingen heeft, en waar het goed wonen, werken en ondernemen is, wordt op deze wijze gewaarborgd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.