ASWH ontvangt ARAG scheidsrechterscertificaat

20 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
ASWH ontvangt ARAG scheidsrechterscertificaat

HENDRIK IDO AMBACHT - Zaterdag 25 oktober zal voetbalvereniging ASWH, voor aanvang van de competitiewedstrijd ASWH - SHO, uit handen van de Dordtse betaald voetbal scheidsrechter Dannie Makkelie het ARAG scheidsrechterscertificaat ontvangen.

ASWH voldoet hiermee aan de richtlijnen die zijn gesteld voor deze certificering. ASWH :
-    Heeft één of meerdere scheidsrechtercoördinatoren
-    Organiseert 2 spelregelavonden per seizoen (29/10 buitenspelregel)
-    Organiseert 1 scheidsrechtersavond per seizoen
-    Heeft 95% van de scheidsrechters gediplomeerd
-    Blijft haar scheidsrechters coachen en begeleiden.
-    Heeft uniforme kleding (verstrekt door Vabix)
-    Heeft een actieve wervingscampagne
-    Kent een apart gedeelte op de website
-    Spart minimaal 4 x per jaar met adoptieverenigingen
-    Heeft Handboek Arbitrage geïmplementeerd

Dannie Makkelie zal a.s. zaterdag samen met de ASWH scheidsrechters een wedstrijd bekijken en van commentaar voorzien, vervolgens wordt er een interview met hem gehouden. Het bestuur zal het ARAG convenant tekenen in het bijzijn van genodigden. Tenslotte zal Dannie Makkelie kort voor de wedstrijd ASWH – SHO op het hoofdveld het daadwerkelijk certificaat aan de scheidsrechters coördinatoren overhandigen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.