Meisjes ASWH ME1 namen het op tegen IFC Vrouwen 1

26 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Meisjes ASWH ME1 namen het op tegen IFC Vrouwen 1

HENDRIK IDO AMBACHT - De meisjes van ASWH ME1 hebben een succesvol seizoen achter de rug. In hun eerste jaar op de ASWH voetbalschool werden ze direct kampioen. De oefeningen van leider Rene en de trainsters Mandy en Lyanca speelden daarbij een belangrijke rol. Daarom leek het de meisjes van ME1 een goed idee om Mandy en Lyanca eens uit te dagen. Zo gezegd, zo gedaan en dus stond er op zaterdag 23 mei een opvallende oefenwedstrijd op het programma bij ASWH. Mandy en Lyanca namen het met enkele medespeelsters van IFC Vrouwen 1 op tegen hun pupillen.

De jonge dametjes boden dapper weerwerk tegen hun veel oudere tegenstanders, die op de juiste momenten net wat slimmer waren en dus wonnen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Plezier en sportiviteit staan immers al heel het seizoen bovenaan bij de meisjes van ME1. Dat bleek wel toen scheidsrechter Hans voor de wedstrijd aangaf dat iedere valpartij in het strafschopgebied van de IFC Vrouwen een penalty zou opleveren. ,,Dat doen we niet, want dat is onsportief," was de prachtige reactie van de ASWH-meiden. Daar kan menigeen nog iets van leren! De gezellige wedstrijd werd uiteraard afgesloten met een strafschoppenserie en een gezamenlijke foto.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.