Echtpaar Vellekoop-Op den Brouw 50-jaar getrouwd

29 mei 2015 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Vellekoop-Op den Brouw  50-jaar getrouwd

HENDRIK IDO AMBACHT - Het echtpaar Rien en Rita Vellekoop-op den Brouw is op 21 mei 2015 vijftig jaar getrouwd. Burgemeester Jan Heijkoop heeft hen gefeliciteerd met hun gouden huwelijk.

Zij zijn getrouwd in Rotterdam.
Meneer is vroeger scheepstimmerman geweest en mevrouw heeft bij de gemeente geholpen met de invoering van de automatisering, ook is zij actief geweest in het schoolbestuur en daarnaast heeft zij bij allerlei andere activiteiten geholpen.

Het echtpaar heeft 2 kinderen en 5 kleinkinderen.

Foto: Cees van Meerten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.