ASWH haalt 8000 euro op voor Villa Joep

01 juni 2015 door Hennie van der Zouw
ASWH haalt 8000 euro op voor Villa Joep

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 30 mei stond de tiende editie van het Stephan de Jong toernooi op het programma bij ASWH. Dit toernooi is vernoemd naar een voormalig jeugdspeler van ASWH, die in 2004 overleed aan de gevolgen van een bijzondere vorm van kinderkanker. Om iedereen stil te laten staan bij het feit dat het helaas niet vanzelfsprekend is dat alle kinderen onbezorgd kunnen sporten, gaat de opbrengst van het toernooi naar Villa Joep.
Tijdens het toernooi kwamen honderden jeugdspelers van regionale verenigingen in actie.

Tussendoor zorgde een DJ voor vermaak, was er een paaltjesvoetbalkooi en konden ouders, familieleden en andere belangstellenden een kijkje nemen bij de kramen van lokale ondernemers. Het werd, zeker toen de zon doorbrak, een geweldige dag. Als extraatje had de organisatie profscheidsrechter Danny Makkelie gestrikt om de prijsuitreiking te doen. Hij deed dit met verve.

Het spannendste moment moest toen nog komen. Aan het einde van de dag werd namelijk bekend dat het fantastische bedrag van liefst 8.000 euro is opgehaald voor Villa Joep. Een schitterend resultaat, dat een mooie beloning vormt voor het vele werk dat is verricht door tal van vrijwilligers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.