Politie onderzoekt overval supermarkt in Winkelcentrum de Schoof

30 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Politie onderzoekt overval supermarkt in Winkelcentrum de Schoof

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie onderzoekt de overval op een supermarkt in winkelcentrum de Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht. De overval vond woensdagavond tegen half acht plaats.

Een nog onbekende man kwam de winkel binnen en bedreigde een cassiere met een mes. Vervolgens ging hij er met een geldbedrag vandoor. De medewerkster raakte niet gewond. De politie startte direct een onderzoek. Niet ver van de winkel werd een deel van de buit en het mes teruggevonden. De politie heeft dat alles in beslag genomen.

Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Bel dan met 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven mag ook, via M. 0800-7000

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.