Feestelijke eerste training SV Drechtsteden bij ASWH

14 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Feestelijke eerste training SV Drechtsteden bij ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT - Een kleine maand geleden ondertekenden het bestuur van ASWH en dat van Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden een meerjarige overeenkomst, waarin werd vastgelegd dat de leden van SV Drechtsteden voortaan hun trainingen afwerken op de velden van ASWH. Op woensdagavond 12 augustus kwamen de scheidsrechters voor het eerst bij elkaar. Na afloop van de eerste oefensessie werd het seizoen feestelijk geopend.

Niet alleen bij voetballers begint het in de zomerstop te kriebelen, maar ook scheidsrechters krijgen na enkele weken weer zin om te beginnen. Dat bleek wel uit de opkomst, want een behoorlijk aantal leidsmannen meldde zich op het kunstgrasveld van ASWH. Daar werkten zij onder leiding van Jan Tempelaar de eerste training af. Het enthousiasme was groot. De heren zijn er duidelijk klaar voor om de eerste serieuze krachtmetingen in het bekertoernooi te fluiten.
Later op de avond kwamen de leden van SV Drechtsteden bijeen in de sponsorruimte van ASWH. Daar werden zij welkom geheten door voorzitter Herman Jonker, die in zijn korte toespraak zijn respect voor scheidsrechters benadrukte. Wel verzocht hij de arbiters met een knipoog om hun collega’s op het hart te drukken wat minder strafschoppen tegen ASWH te geven, nadat ons eerste elftal er vorig seizoen liefst negen tegen kreeg. Ook Ton Versnel, de voorzitter van SV Drechtsteden, sprak een welkomstwoord. Tot slot werd de nieuwe website van SV Drechtsteden gepresenteerd en die kon op veel enthousiasme rekenen. De avond werd afgesloten met een drankje en hapje.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.