Veel belangstelling voor Walking Football bij ASWH

07 september 2015
Veel belangstelling voor Walking Football bij ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT - Enkele weken geleden bracht voetbalvereniging ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht naar buiten dat het vanaf september de nieuwe activiteit Walking Football zal aanbieden. Deze vorm van voetbal is speciaal gericht op 60-plussers. Inmiddels hebben tientallen belangstellenden zich aangemeld voor een informatieavond op woensdag 9 september aanstaande. Er is nog altijd plek voor meer deelnemers, want hoe meer zielen, hoe meer voetbalvreugd!

ASWH heeft in de regio de primeur als het gaat om Walking Football. Voetbal volgens de bekende spelregels, met als enige verschil dat de spelers alleen mogen lopen en snelwandelen. Plezier, gezelligheid en gezondheid gaan hand in hand tijdens deze activiteit. Via www.aswh.nl is onder het kopje Old Stars meer informatie te vinden over Walking Football.

Aanstaande woensdag organiseert ASWH om 19.30 uur in de eigen kantine aan de Reeweg 75 een informatieavond. Daarop is de afgestuurde HBO Sport- en Beweegprofessional, die namens ASWH de activiteit begeleidt, ook aanwezig. Heeft u dus nog vragen of bent u nieuwsgierig hoe Walking Football werkt? Kom dan gerust langs! U kunt zich nog aanmelden via 60plus@aswh.nl of 06-53169295. Tientallen deelnemers gingen u voor, dus aarzel niet!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.