Burgemeester en ex-Feyenoorder verrichten aftrap Walking Football bij ASWH

01 oktober 2015
Burgemeester en ex-Feyenoorder verrichten aftrap Walking Football bij ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT - Voetbalvereniging ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht introduceert als eerste club in de regio een nieuwe activiteit: Walking Football. Een vorm van voetbal waarbij de deelnemers, uit de leeftijdsgroep van zestig jaar of ouder, alleen mogen lopen of snelwandelen. De animo is groot en leverde al een aanzienlijk aantal deelnemers op. De Kick-Off sessie is op maandag 5 oktober. ASWH heeft twee bekende mannen gestrikt om hierbij aanwezig te zijn.

De fitheid van de deelnemers is afgelopen week getest door fysiotherapeut Richard Schouwenburg. Alle spelers verschijnen dus in een goede conditie aan de start. Tijdens de tests werd al duidelijk dat zij niet kunnen wachten om te beginnen.

Speciaal voor de Kick-Off sessie heeft ASWH twee bijzondere gasten uitgenodigd. Niemand minder dan Jan Heijkoop, de burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht, staat op 5 oktober op het kunstgras. Hij zal om 10.30 uur de aftrap verrichten. Heijkoop wordt hierbij geassisteerd door oud-profvoetballer Ben Wijnstekers. De voormalig Feyenoorder, die 36 keer het shirt van het Nederlands elftal droeg, is zelf een liefhebber van Walking Football. Wellicht heeft hij dus ook gelegenheid om de deelnemers een 'masterclass' te geven.

Nieuwsgierig? Kom dan op 5 oktober naar ASWH aan de Reeweg in Hendrik-Ido-Ambacht en maak de aftrap mee! De spelers verzamelen om 10.00 uur voor de laatste voorbereidingen. Meer deelnemers zijn ook altijd welkom, dus wie ter plekke zin krijgt om mee te doen, kan zich direct melden bij trainster Lyanca Verrijp.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.