Wederom twee kampioenen bij ASWH

11 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Wederom twee kampioenen bij ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT - Het was zeer spannend in de hoofdklasse competitie voor ASWH E1. Met nog één wedstrijd in te halen, moest deze gewonnen worden om het welverdiende kampioenschap binnen te halen. Op 30 april moest aangetreden worden tegen de nummer drie in de competitie Dubbeldam E1. Zenuwachtig en gespannen begon men de wedstrijd in de 9 tegen 9 competitie. Al na zes minuten staat de 1-0 op het scorebord en vlak voor rust de 2-0. Na rust een ware stormloop van Dubbeldam op het ASWH doel, waarbij zij de 2-1 weten te scoren, maar daar blijft het bij. ASWH E1 is kampioen.

Maar ook ASWH E10 is wederom kampioen geworden. In het najaar van seizoen 2015-2016 werd ASWH E10 al kampioen en zij herhaalden dit nogmaals in de voorjaarscompetitie. Na de herindeling kreeg men wel meer tegenstand, maar desondanks wist ASWH E10 met een welverdiende 5 – 2 overwinning op TPO / VOV uit Moerdijk het kampioenschap wederom in de wacht te slepen. Een prima prestatie van spelers, leiders en trainers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.