Familiedag bij DVS sportief hoogtepunt

20 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Familiedag bij DVS sportief hoogtepunt

HENDRIK IDO AMBACHT - Het was weer een gezellige editie van de (bijna) traditionele familiedag bij DVS. Tevens werd de A1 jeugd van DVS nog eens geportretteerd, want DVS en trotse kledingsponsor Sportpoint H.I.Ambacht, hebben ambities komend seizoen.

De regen kon uiteindelijk de pret niet drukken op het gezellige korfbalcomplex van DVS’69. Alle teams, mixed teams van jong en oud(er), en publiek moedigden elkaar aan tijdens de sportieve dag en ’s-avonds werd er nog genoten van het BBQ-festijn. Kijk voor impressiefoto’s op www.dvs69.nl.

Tussen de bedrijven door werd A1 nog maar eens in de “spotlights gezet”, nadat de ploeg zo overtuigend kampioen werd in de 2 e klasse. Samen met kledingsponsor Sportpoint zijn de ambities voor het nieuwe seizoen al gesteld: leuke korfbal en zo mogelijk nog handhaving in de eerste klasse.

Maar de samenwerking gaat verder dan alleen de sponsoring van A1. Sportpoint Ambacht levert de komende 6 jaar ook het DVS- clubtenue (behalve het wedstrijdshirt). Denk hierbij aan tassen, broekjes, rokjes, kousen en trainingspakken. 

DVS hoopt op een goede, lange en sportieve samenwerking met dit oer-ambachtse bedrijf, dat alweer 30 jaar vertegenwoordigd is in Hendrik Ido Ambacht op de Brederodehof.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.