ASWH is gestart met voorbereiding

18 juli 2016 door Ton Vermeulen
ASWH is gestart met voorbereiding

HENDRIK-IDO-AMBACHT -  Vorige week dinsdag 12 juli is ASWH begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Ambachters komen na de promotie uit in de derde divisie, waarmee zij de hoogst spelende voetbalvereniging in onze regio zijn. De derde divisie is een sterke competitie waarin liefst 34 wedstrijden worden gespeeld. Op 13 augustus opent ASWH het seizoen al met een uitwedstrijd bij ONS Boso Sneek.

Om goed voorbereid aan de start te verschijnen, heeft trainer Jack van den Berg besloten op tijd te beginnen. Daarom meldden de spelers zich vorige week al weer voor het eerst. Een groot aantal supporters trof tijdens de eerste training de vertrouwde gezichten van de ploeg die vorig jaar promotie afdwong. Uiteraard verscheen ook een aantal nieuwelingen op het trainingsveld. Van den Berg gebruikt de eerste twee weken volledig om te trainen, daarna zal ASWH ook in wedstrijdverband gaan oefenen.

In voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt ASWH komende zaterdag (23 juli) om 14.30 uur thuis tegen Urk de eerste oefenwedstrijd. Daarna  volgen ontmoetingen met Sparta Rotterdam (dinsdag 26 juli om 19.30 uur), Dongen (zaterdag 30 juli om 14.30 uur) en landskampioen Excelsior Maassluis (dinsdag 2 augustus om 20.00 uur). De voorbereiding wordt op 6 augustus afgesloten met een oefenwedstrijd bij het Zeeuwse Vlissingen. Interesse om het vernieuwde ASWH in actie te zien? Er is gratis toegang bij alle oefenduels.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.