Walking Football team ASWH begint seizoen met duel tegen Feyenoord

19 augustus 2016 door Ton Vermeulen
Walking Football team ASWH begint seizoen met duel tegen Feyenoord

HENDRIK-IDO-AMBACHT -  In het afgelopen seizoen heeft ASWH met succes het Walking Football geïntroduceerd in Hendrik-Ido-Ambacht. Een sport voor 60+ waarbij bewegen het sleutelwoord is. Het sociaal maatschappelijke aspect van de activiteit is in dit project minstens zo belangrijk als het ‘lopend voetballen’ zelf. Afgaand op de reacties van de deelnemers in het eerste seizoen is duidelijk gebleken dat Walking Football voorziet in een behoefte. De spelers werken aan de gezondheid / fitheid en ontmoeten daarbij andere mensen die ze anders misschien niet ontmoet zouden hebben.

Het ASWH-team wordt getraind door Lyanca Verrijp. Dankzij haar kennis van sport, gezondheid en lifestyle is zij perfect geschikt voor de doelgroep. Naast trainster bij ASWH is zij sinds kort in dezelfde functie aangesteld bij Feyenoord. De Rotterdamse voetbalgrootmacht is vanaf dit seizoen namelijk ook gestart met Walking Football.

Om het nieuwe seizoen spectaculair te starten, is er een mooie activiteit gepland op het terrein van ASWH. Op maandag 29 augustus 2016 spelen ASWH WF en Feyenoord WF de openingswedstrijd. Er wordt begonnen om 10.15 uur. Na de opening volgt een gezamenlijke training onder leiding van Lyanca en aansluitend een partij. Voor iedereen die geïnteresseerd is in Walking Football bij ASWH en in de doelgroep 60+ valt, is dit misschien een leuke gelegenheid om kennis te maken met deze tak van sport. Graag zien we u op maandag 29 augustus bij ASWH op sportpark Schildman aan de Reeweg 75.

Meer informatie? Stuur dan een mail naar 60plus@aswh.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.