Hi5 Sport Challenges in de Nationale Sportweek

26 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Hi5 Sport Challenges in de Nationale Sportweek

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Van 17 tot en met 25 september is de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek valt vanaf dit jaar samen met de Europese Week van de Sport, een initiatief van de Europese Commissie. Het doel van deze Europese week is om sporten en lichaamsbeweging in Europa te bevorderen. Daarvoor worden in Europa tal van activiteiten georganiseerd.

Ook dit jaar is er in Hendrik-Ido-Ambacht een initiatief voor de Nationale Sportweek. Hi5Ambacht pakt het dit jaar anders aan dan je van ons gewend bent, door namelijk iedereen uit te dagen voor 8 verschillende Hi5 Sport Challenges.

Op de website www.hi5ambacht.nl/nsw zijn de uitdagingen en meer informatie te vinden over de Hi5 Sport Challenge. Onder andere is er een strippenkaart te downloaden waarmee je kunt deelnemen en zijn er filmpjes te bekijken met de voorbeelden van de challenges.

Heeft jouw school de meeste kinderen die meegedaan hebben aan deze uitdaging, dan win je een hele dag een groot springkussen of een stormbaan voor op jullie schoolplein.

Ga jij met ons de uitdaging aan? Download snel de strippenkaart en lever deze na de Nationale Sportweek in op het kantoor van Hi5Ambacht.
Succes! Team Hi5Ambacht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.