Zeer geslaagde laatste speelronde voor de winterstop voor DVS

17 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Zeer geslaagde laatste speelronde voor de winterstop voor DVS

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De laatste speelronde voor de winterstop was geslaagd voor DVS. DVS-1 en -2 wonnen, en B1 en E2 konden als kampioen begroet worden. DVS A1 ging opnieuw onderuit.

DVS-1 coach Beuk was zichtbaar tevreden met de wedstrijd tegen OZC. De Ambachtse coach zag   weliswaar OZC een erg hoog rendement hebben waardoor het in het spoor bleef van de Ambachters (12-11). Na rust zag Beuk een volwassen spelend DVS dat binnen een tijdsbestek van tien minuten OZC op een 14-18 achterstand zette. Hoewel het slot van het duel nog ontsierd werd door een rode kaart voor de thuisploeg vanwege onsportief spel, hield DVS het hoofd koel en bleef het de voorsprong houden (19-23). DVS klimt nu naar plek 2 in de poule, maar omdat de concurrentie elkaar tot op een punt volgen ligt de strijd om het kampioenschap volledig open. Over drie weken start de zaalcompetitie.

DVS-2 was tegen OZC-2 al de bovenliggende partij voor rust (10-6) en verdubbelde de eigen score zelfs na de thee. OZC, dat meer strafworpen benutte dan veldgoals, scoorde nog slechts eenmaal. Eindstand 7-20. In de poule klimt DVS naar de top-3, waar Korbis nog te achterhalen is maar koploper Kinderdijk niet meer in te halen lijkt!

DVS A1 bood goed tegenstand tegen Nieuwerkerk (5-4), maar een doelpuntloze periode deden de Ambachtse jeugd de das om (12-4). Na rust werden de verschillen zowel in veld als stand niet kleiner en verloor DVS opnieuw: 23-12.

Herfstkampioenen DVS:
- DVS E2 won in een rechtstreeks duel om het kampioenschap van Ijsselvogels met 2-3. Een knappe prestatie van het team waar vier kids hun eerste seizoen competitie spelen.
- DVS B1 werd al eerder kampioen. Runner up PKC B3 werd verslagen in een rechtstreeks duel met 11-5.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.