Fractieleden Gemeente Belangen komen 'leuke dingen' inventariseren in winkelcentrum 'De Schoof'

24 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Fractieleden Gemeente Belangen komen 'leuke dingen' inventariseren in winkelcentrum 'De Schoof'

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Bij de presentatie van de Begroting 2017 aan de pers gaf de portefeuillehouder financiën een opdracht 'Politiek Ambacht moet leuke dingen zoeken'. Nu het financieel wat beter gaat is er ruimte voor 'leuke dingen', zal de achterliggende gedachte bij die opdracht zijn geweest. Politiek Ambacht, de fracties in de Ambachtse gemeenteraad vertegenwoordigen de Ambachtse inwoners, daarom is Gemeente Belangen van mening dat die inwoners mee moeten kunnen zoeken naar zaken die 'leuk' zijn voor de gemeente. Wie weten er beter wat er in hun buurt of wijk speelt dan de bewoners zelf.

Onder de slogan Dag voor de Ambachter' komen de fractieleden van Gemeente Belangen zaterdag 29 oktober a.s. naar winkelcentrum De Schoof (naast ingang Jumbo). Zij zijn van 10.00 — 15.30 uur in de promotietent van Gemeente Belangen aanwezig om met bewoners van buurten en wijken hun ideeën voor leuke dingen te inventariseren. Deze ideeën worden meegenomen bij het schrijven van het Verkiezingsprogramma van de Politieke Groepering Gemeente Belangen voor de raadsperiode 2018-2022.

Ook worden bezoekers van het winkelcentrum enkele vragen gesteld hoe zij b.v. denken over de mogelijke uitbreiding/versterking van winkelcentrum De Schoof. Voor de vragen verwijzen wij u naar www.gembel.nl. Maakt u even tijd vrij voor een kop koffie met de fractieleden?

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.