Jeugdteam ASWH evenaart prestatie van vorig seizoen

05 december 2016 door Hennie van der Zouw
Jeugdteam ASWH evenaart prestatie van vorig seizoen

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het team van JO9-7 is vorig seizoen in de voorjaarscompetitie kampioen geworden. Vrijwel het gehele team is hetzelfde gebleven en dan is natuurlijk de vraag, kunnen de heertjes deze fantastische prestatie in het seizoen 2016/17 evenaren?

We kunnen daar met een grote lach op ons gezicht trots op antwoorden: Ja, dat is gelukt en hoe! Met tien wedstrijden, 25 punten, maar liefst 69 doelpunten voor en slechts 9 tegen is het najaarskampioenschap een feit. 

De laatste wedstrijd werd maar liefst met 0-12 uit van Groote Lindt gewonnen, dus tijd voor een kampioensfeestje.

Sinterklaas bleek stiekem al rekening gehouden te hebben met deze prestatie, want bij terugkomst in de kleedkamer vonden Adem, Jelle, Kenzo, Nathan, River, Rogier, Ryan, Thomas en Thomas een chocoladeletter in hun voetbaltas. Die Sint heeft ook van alles verstand.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.