Team MO-15 is de derde kampioen bij IFC Girls Academy

05 december 2016 door Hennie van der Zouw
Team MO-15 is de derde kampioen bij IFC Girls Academy

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Dit weekend verwelkomde de IFC Girls Academy de derde kampioen. Het was het IFC MO15-1, onder leiding  van trainer Wil Brinkhuis, dat afgelopen zaterdag thuis met 3-0 wist te winnen van de meiden van Binnenmaas. Door de drie punten die gepakt werden, is het team verder uitgelopen op naaste concurrent Den Hoorn.

Het gat is inmiddels drie punten en IFC mag ook nog een wedstrijd inhalen. De brigade van Wil Brinkhuis heeft bijna alle wedstrijden gewonnen, alleen naaste concurrent Den Hoorn wist onlangs gelijk te spelen tegen de Ambachtse meiden. Natuurlijk probeert IFC MO15-1 het seizoen nog meer glans te geven.

Aankomende zaterdag moet de laatste wedstrijd gespeeld worden in en tegen Nieuwerkerk. En natuurlijk wil het team de ongeslagen status dan vasthouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.